​Vi udfører alle typer byggeopgaver ✔

​God kundeservice med klare aftaler ✔

tlf-ikon Ring til os på 

telefon 20 31 00 68

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kloakmester til anlæg og byggeri

DPA Entreprise har tilknyttet en autoriseret kloakmester, så vi er i stand til at udføre alle former for kloakservice ved anlæg og byggeri, i områderne omkring Ringsted, Køge, Næstved og hele Sjælland.

Vi er omfattet af Byggeriets Kvalitetskontrol og medlem af Dansk Byggeri. Det betyder, at vores kloakmester overholder gældende regler, og at vores kunder er omfattet af en garantiordning.

Alle former for kloakarbejde

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi kan med garanti klare din opgave til din fulde tilfredshed. Dette betyder også, at ingen opgave med kloakarbejde er hverken for stor eller for lille til os.

Er der behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, kan vores kloakmester således udføre kloakarbejde og tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav.

Vi løser naturligvis også mindre opgaver som rensning af kloakanlæg og tv-inspektioner for at afsløre og udbedre brud på kloaknettet.

Kontakt os og få et tilbud fra dit lokale kloakfirma

Hvis der opstår problemer med din kloak, og du har brug for en dygtig og erfaren kloakmester, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 20 31 00 68

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, samt rådgiver dig igennem hele processen. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål til DIN lokale kloakmester?

Vi løser alle former for kloakarbejde, så kontakt os, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

 

Send en email til alex@dpa-e.dk eller ring til Alex på 20 31 00 68.

Firmainformation

DPA Entreprise ApS

CVR: 31755328​

Kontakt os

Telefon: 20 31 00 68

E-mail: alex@dpa-e.dk