​Vi udfører alle typer byggeopgaver ✔

​God kundeservice med klare aftaler ✔

tlf-ikon Ring til os på 

telefon 20 31 00 68

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Jordarbejde i alle former

DPA Entreprise udfører alle former for jordarbejde. Fra afrømning af muld og byggemodning af grunde til terrænregulering og udgravninger til kælderareal og rørlægning. 

Kvalitet og kompetence er nøgleordene i vores arbejde, som vi udfører for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byggeriets kvalitetskontrol, som din garanti for at vi leverer et kvalitetsbevist arbejde. Vi hjælper blandt andet til med jordarbejde i områderne omkring Ringsted, Næstved og Køge samt det øvrige sjælland.

Stor erfaring med jordarbejde

Da jord er et levende materiale, kræver det en professionel indsats, hvis resultatet skal holde. Samtidig er jordarbejdet følsomt overfor vind og vejr. Det er således nødvendigt at planlægge arbejdet, så vi undgår f.eks. våd og frossen jord.

​Vi har mange års erfaring med jordarbejde, hvilket har resulteret i, at vi hjælper til uanset størrelse på opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at vide mere om jordarbejde, eller har du spørgsmål til en eventuel opgave, så er du velkommen til at kontakte os

Du kan ringe til os på telefon 20 31 00 68, hvor vi gerne udarbejder et uforpligtende tilbud på din opgave.

Har du spørgsmål til Jordarbejde?

Vi står klar til at hjælpe dig med alt indenfor jordarbejde. Kontakt os og vi vender tilbage hurtigst muligt

 

 

Send en email til alex@dpa-e.dk eller ring til Alex på 20 31 00 68.

Firmainformation

DPA Entreprise ApS

CVR: 31755328​

Kontakt os

Telefon: 20 31 00 68

E-mail: alex@dpa-e.dk